reklama 11C

Svobodová si v sobotu v Šamoríně vyskákala bronz ve stočtyřicítce

ikonka

Moc dobrý výkon podala v sobotu v Šamoríně šestnáctiletá juniorka Tereza Svobodová s Britanií, když si bezchybnou a rychlou jízdou v soutěži do stočtyřiceti centimetrů zajistila třetí příčku z pětačtyřiceti účastníků. Dařilo se však i dalším Čechům.
27.07.2019 22:03  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Na čtyřhvězdové skokové závody v Šamoríně vyrazila početná česká ekipa a o jejich dobré výkony rozhodně není nouze. V sobotu pro Českou republiku vybojovala medailovou pozici teprve šestnáctiletá juniorka Tereza Svobodová, když v sedle Britanie zajela bezchybně soutěž do 140 centimetrů a to v třetím nejrychlejším čase. V jednoznačně nejrychlejším čase dokončila tuto soutěž Sára Vingrálková na koni Oscar des Fontaines, a to o celých pět sekund než vítězná dvojice Konstantin Zolin a Valmy de Seraincourt, o vítězství ji však připravila chyba na překážce a výsledné čtyři trestné body.
 
Do nejvyšší soutěže dne s překážkami do 150 centimetrů nastoupila Sára Vingrálková s hřebcem Kas-Sini DC a dále pak Ondřej Zvára s Chaccolanem. Oba dokončili s jednou chybou v prvním kole a umístili se na čtrnáctém, respektive šestnáctém místě. Zvítězil reprezentant Saudské Arábie Ramzy Al Duhami a High Quality.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto Kateřina Pirnerová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE