reklama 11B

Svobodová bezchybná při šamorínské Winter Masters

ikonka

Ve slovenském Šamoríně pokračovalo v sobotou 1. listopadu závodní dění v rámci skokové Winter Masters Serie. V nejvyšší soutěži druhého dne jsme měli na startu také české jezdkyně, přičemž nejlépe si vedla Tereza Svobodová…
02.12.2018 09:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Parkur 135 centimetrů vysoký se jel jako dvoufázové skákání. Do druhé fáze přitom postoupili všichni, kdo dokončili fázi první.  Nulu na svém kontě udrželo celkem 20 jezdců, mezi nimi i dvě české.

Nejlepší český výkon z této soutěže si odnesla Tereza Svobodová, která sedlala Kleiner Lorda. Druhou fázi absolvovala v čase 31,98 vteřiny a díky bezchybnému výkonu skončila na čtrnácté pozici ve výsledkové listině.

V soutěži nechybovala ani Andrea Halíková, která s Colettou skončila jen o tři příčky níže. Čas této jezdkyně se zastavil na hodnotě 32,91 vteřiny.

Velice rychlou jízdu ukázala jiná česká jezdkyně, a to Tina Šalková. S The Lux Effectem totiž zajela druhou fázi v čase 25,78 vteřiny, což by v případě bezchybné jízdy znamenalo umístění v elitní trojici. Tina Šalková však v druhé fázi jednou chybovala, a to ji posunulo níže ve výsledkové listině.

Na vítězství v této soutěži dosáhl Maďar Zoltán Lázar junior, který absolvoval připravenou trasu parkuru s koněm Fules. Jejich čas druhé fáze byl 25,4 vteřin.

Česká jezdkyně Tereza Svobodová se během dne radovala i z vítězství, a to v soutěži 115 centimetrů vysoké. Přemožitele nenašla s koněm Tinarana Sultan. Ve dvoufázovém skákání měla v cíli téměř vteřinový náskok na další soupeře.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE