reklama 11D

Světový pohár ve spřežení míří do Ženevy

ikonka

Švýcarská Ženeva bude v rámci mezinárodního mítinku CHI ve dnech 6. – 9. prosince hostit také další kolo Světového poháru ve spřežení. V soutěžích CAI-W se tentokrát můžeme těšit na šest reprezentantů, včetně domácího Jérome Voutaze…
04.12.2018 09:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V soutěžích spřežení bude domácí barvy hájit Jérome Voutaz, který bude jeden ze šesti účastníků bodované soutěže Světového poháru. Dále nebude chybět Australan Boyd Exell, který je loňským vítězem série Světového poháru.

Z dalších startujících se bude jednat o Francouze Benjamina Aillauda, Belgičana Edouarda Simoneta, maďarského zástupce Józsefa Dobrovitze a šestici doplní Bram Chardon z Nizozemí.

Vozatajové se poprvé představí v Ženevě během sobotního dne, a to v takzvaném předkvalifikačním kole ženevské části Světového poháru. Soutěž by měla odstartovat v rámci dopoledního bloku.

Samotná soutěž Světového poháru ve spřežení je pak naplánována na nedělní den. Vozatajové se v ní představí od 11:15 hodin a bude to předposlední soutěž tohoto mezinárodního mítinku. Poté bude už následovat pouze skokový vrchol závodů, a to Rolex Grand Prix.

Na kompletní seznam startujících se můžete podívat TADY. Ze závodů budeme pravidelně přinášet průběžné zprávy.

 

Stránky pořadatele naleznete ZDE, startovní a výsledkové listiny budou posléze TADY.  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE