reklama 11D

Švédsko čeká v roce 2019 premiéra Global Champions

ikonka

S řadou novinek přichází každoročně pořadatel prestižní parkurové série Global Champions. A to včetně nových míst, kde se skokové soutěže za účasti nejlepších jezdců světa konají. Jedním z nových míst pro sezonu 2019 bude Stockholm.
28.11.2018 13:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Longines Global Champions Tour ve Stockholmu bude představovat další vzrušující mítink, který přivede do města jezdce světové extratřídy.
 
Ačkoliv se švédské zastavení na okruhu odehraje až v červnu, vstupenky je možné získat už od 28. listopadu. Na akci bude spolupracovat Global Champions s pořadatelem Stockholm Horse Week a Lövsta Future Challenge. Vedle faktu, že závody pomohou přiblížit Švédům absolutní světovou elitu, je důležité, že příležitost dostanou díky formátu série také mladí jezdci do 25 let.
 
Podnikatelka Antonia Axelson Johnson, majitelka Lövsta Stuteri řekla: „Jsme nadšení, že mladým talentovaným jezdcům poskytneme příležitost rozvíjet se v mezinárodním prostředí. Když jsme získali Global Champions pro Stockholm, myslím, že je úžasné udělat více mladých jezdců součástí akce“.
 

Vstupenky na GC ve Stockholmu v červnu 2019 koupíte ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE