reklama 11C

Stockholmská Grand Prix pro Zanotelliho

ikonka

Skokových vrcholem při mezinárodních závodech ve Stockholmu byla v neděli 2. prosince Gran Prix při CSI4*. O vítězi rozhodovalo jedno rozeskakování, do kterého se tentokrát probojovalo málo dvojic. Vítězem se stal Marlon Modolo Zanotelli…
02.12.2018 17:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Během nedělní Grand Prix se v rozeskakování vyplatila více jízda na jistotu než riskovat rychlou jízdou chybu. Vítězem se stal totiž Brazilec Marlon Modolo Zanotelli, který měl v rozeskakování dokonce druhý nejhorší čas. Jako jediný však z elitní pětice nechyboval. Inkasoval pouze za pomalejší jízdu jeden trestný bod za čas. Ten mu však přesto stačil na první příčku.

Porazil tak trio domácích reprezentantů, které si rozdělilo následující tři pozice. Druhou pozici obsadila Petronella Andersson, která s valachem Eclatant absolvovala trasu rozeskakování ve skvělém čase 46,67 vteřiny. Na vítěze Zanotelliho měla náskok zhruba devíti vteřin, na kontě však měla 4 trestné body za jedno shození.

Třetí pozici pak získal domácí úspěšný reprezentant a člen pražských lvů Peder Fredricson. I on v sedle hřebce Hanssona WL předvedl rychlou jízdu, na svoji krajanku ztratil jen několik desetin sekundy.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE