reklama 11A

Stockholm Horse Show 2018 se skvělým obsazením

ikonka

Od pátku 30. listopadu se ve Stockholmu koná jezdecký festival, který spojuje soutěže spřežení, drezury a parkurového skákání. A přestože v termínovém souběhu je hvězdně obsazený mítink v Paříži, tak i do Švédska míří jezdci zvučných jmen.
28.11.2018 17:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Lídr žebříčku FEI Harrie Smolders se představí ve Stockholmu. Foto: FEI
 
Vozatajské soutěže při Stockholm Horse Show jsou zařazené do Světového poháru a o jezdcích, kteří budou ve Švédsku sbírat body, jsme informovali v samostatném článku, který najdete v souvisejících příspěvcích níže.
 
Ovšem to není vše ze špičkového jezdectví, které tato akce nabídne. Vypsány jsou soutěže CSI4*, jež přes souběh s pařížským pětihvězdovým mítinkem nalákaly například světovou jedničku Harrieho Smolderse (NED), domácí esa Pedera Fredricsona či Henrika von Eckermanna, belgické bratry Nicolu a Oliviera Philippaertse nebo irského jezdce Bertrama Allena, jehož švédské závody zastihly v posledních třech letech v té nejlepší formě. V roce 2015 a 2016 tam posbíral triumfy ve všech vrcholných soutěžích, což mu ve výhrách vyneslo mimo jiné šest automobilů značky Volkswagen. 
 
Vedle skokanů se divákům představí také drezurní jezdci. A jelikož se jedná o CDI5*, na soupiskách najdeme nejlepší evropské sportovce: Isabell Werth, Edwarda Gala, Patrika Kittela, Dorothee Schneider, Helen Langehanenberg nebo Daniela Bachmann Andersena.
 

Web Stockholm Horse Show navštivte TADY




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE