reklama 11B

Štětinův triumf v Grand Prix CET. Opět zvítězil

ikonka

Před zaplněnými tribunami gradovala hlavní skoková soutěž Jezdeckého festivalu v Královicích. Ve finále Grand Prix Czech Equestrian Teamu startoval jako poslední Jan Štětina. „Rozhodl jsem se riskovat,“ potvrdil. A s Benitem-S mu to vyšlo.
22.03.2019 20:58  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ve finále Grand Prix pro deset nejlepších vstupoval Jan Štětina na start jako poslední. Do té doby vedl Miloslav Příhoda s Clear Jolie. Tento několikanásobný mistr České republiky ve všestrannosti absolvoval obě části parkuru bezchybně, a tak hrál velkou roli čas. „Jeho jízdu jsem neviděl, slyšel jsem jen čas. Rozhodl jsem se riskovat,“ popsal Jan Štětina. „Nejtěžší je vždy poslední skok,“ doplnil. S Benitem-S spěchal od prvních metrů, a nakonec se do cíle dostal o téměř dvě vteřiny rychleji. Zaslouženě tak slavil vítězství v Grand Prix Czech Equestrian Teamu.

Na druhé místo odsunul Miloslava Příhodu s klisnou Clear Jolie. Elitní trio uzavřela třetí bezchybná dvojice v obou částech soutěže. Jednalo se o Jakuba Štěrbu a plemenného hřebce Warnesse.

Pro Štětinu to bylo nebylo první vítězství v Grand Prix Czech Equestrian Teamu při Jezdeckém festivalu. Navázal tak na své vítězství v roce 2017, tehdy v Lysé nad Labem.

 

Na stránky Jezdeckého festivalu se dostanete ZDE




Díky EquiTV.cz můžete sledovat celý průběh Jezdeckého festivalu 2019 v Královicích u Slaného ŽIVĚ! Vysílání začíná vždy 10 až 15 minut před zahájením první soutěže dne a končí bezprostředně po dekorování závěrečné soutěže.
 

Páteční program Jezdeckého festivalu 2019 v Královicích ŽIVĚ

 

Další články z Jezdeckého festivalu


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE