reklama 11C

Štětina s Gylordem vítězem sobotní stočtyřicítky při WMS v Šamoríně

ikonka

Sobotní hlavní soutěž při druhé letošní Winter Masters Series v Šamoríně ovládl Jan Štětina s Gylordem. Parkur s výškou překážek do 140 centimetrů překonal čistě a v čase 61,74 sekundy. Druhé místo vybojoval Kamil Papoušek s Warnessem.
05.12.2020 20:08  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
V sobotní stočtyřicítce při Winter Masters Series ve slovenském Šamoríně odstartovalo 22 dvojic. První dvě příčky patřily českým reprezentantům. Jan Štětina v sedle Gylorda bral prvenství v čase 61,74. Druhý Kamil Papoušek s Warnessem byl o 1,9 sekundy pomalejší. 
 
Bezchybný výkon předvedlo celkem 15 účastníků soutěže. Třetí příčka patřila německému jezdci Franzovi Josephovi Steinerovi na koni Carter 8, čtvrtý dokončil Maďar Vince Jármy s Valentinou by Boris a pátý domácí Ján Cigán s Nice Lady. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Jan Štětina: Až jednou skončím se sportem, budu podkovář na fulltime

 
Kamil Papoušek sedlal hned tři koně, s Great Feelingem byl dvanáctý, s Iroccou čtrnáctý. Další z Čechů Ondřej Pospíšil obsadil v sedle Huntelaara po jedné chybě 17. místo. Po mateřské pauze se na závodní kolbiště vrátila Zuzana Zelinková. S Abby obdržela 8 trestných bodů, s Calereim 11 trestných bodů. 
 
Přestože se jedná formálně o národní závody, tradičně se jich účastní velké množství zahraničních jezdců a koní. Jen ve zmíněné soutěži odstartovali reprezentanti sedmi zemí. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE