Startuje parkurová sezona v Chuchli. Anna Kellnerová letos poprvé v ČR

ikonka

Ve čtvrtek začíná v Chuchle Areně Praha parkurová sezona, která nabídne celkem šest mítinků. Hned při tom prvním se v hlavní nedělní soutěži na stupni obtížnosti T* představí po návratu z Mexika česká reprezentantka Anna Kellnerová.
04.05.2022 09:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

 
První závody letošní parkurové sezony ve Velké Chuchli odstartují ve čtvrtek 5. května. V rozpisu je celkem 25 soutěží a tou nejvyšší bude v neděli 8. května Jarní cena Chuchle Areny Praha. 
 
Do jednokolové soutěže s finále na stupni obtížnosti T*, kdy překážky dosahují 145 centimetrů, se představí i Anna Kellnerová s koňmi Classic a Valencia V Z. Na seznamu účastníků nechybí například také Matěj Kotalík, Alžběta Vojtková, Ondřej Pospíšil, Karel Polák, Petr Kuba, Jakub Štěrba, Aleš Daněk nebo Ondřej Nágr. 
 

Psali jsme: Parkury v Chuchli navrhnou špičky v oboru. Proběhne Memoriál Jany Holé

 
Pořadatelé registrují více než 300 přihlášek. Ve čtvrtek a v pátek se bude začínat v 8.00 hodin ráno a soutěže budou probíhat do pozdních odpoledních hodin, jelikož by vždy mělo proběhnout více jak 300 startů. 
 
Sobota a neděle z tohoto pohledu jsou již volnější. „Časy víkendového programu budou ještě upřesněny, nicméně také se bude jednat o model dopoledne – odpoledne,“ uvedli organizátoři na internetových stránkách Chuchle Areny. Nedělní program bude přenášen živě internetovou televizí EquiTV.
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová