reklama 11C

Start šestého Zimního jezdeckého poháru spřežení byl rekordní i rychlý

ikonka

I když z původního počtu 65 přihlášených kočárů jich odstartovalo „jen“ 56, úvod 6. ročníku Zimního jezdeckého poháru ČJF spřežení byl co do počtu účastníků rekordní. Kvantita však rozhodně nezastínila kvalitu výkonů. Máme pro vás fotky i video!
03.02.2019 23:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
OBRAZEM
| FANCLUB
reklama 12B

 
V sobotu 2. února bylo v Hradištku u Sadské k vidění spousta rychlých, ale mnohdy i bezchybných jízd. Nejpočetnější byla kategorie dvojspřeží, kterých odstartovalo třiadvacet. Čtyřspřeží diváci viděli pět, singlů v oficiálním klání šestnáct a v hobby osm. Své vozatajské umění předvedly i dvě děti s poníky. Ve stejném počtu byla zastoupena také klasická soutěž pony dvojspřeží. 
 
I přes vysoký počet startů pořadatelé vše organizačně zvládli perfektně a program závodů navazoval bez zbytečných časových prodlev. Díky tomu dekorování poslední soutěže začalo již krátce po půl čtvrté odpoledne. 
 
O výsledcích jsme vás aktuálně informovali ještě přímo z dějiště závodů. Nyní jsme pro vás připravili bohatou fotogalerii nejen ze všech tří seriálových soutěží Zimního jezdeckého poháru České jezdecké federace, ale také z ukázky dětí.
 
Podívat se můžete také na krátkou zpravodajskou video reportáž. Již brzy vám nabídneme na www.equitv.cz nezkrácený video záznam!
 





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE