reklama 11D

ST na Hradištku patřilo Šoupalovi, Zduchovice hostily drezury

ikonka

I přes extrémní vedra doprovázená silnými bouřkami si pořadatelé v našich partnerských areálech dokázali poradit a mají za sebou nabitý víkend. Na Hradištku i v Královicích se skákalo, zatímco Zduchovice se otevřely drezurním i paradrezurním jezdcům.
17.06.2019 10:41  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Další kolo Champions Tour v Hradištku se stalo rovněž oblastním mistrovstvím

 

Od pátka do neděle hostil v půlce června Jezdecký areál Equus Kinsky v Hradištku u Sadské další skokové závody ze série Champions Tour, které se tentokrát staly rovněž oblastním mistrovstvím Prahy. Průběh sice narušila silná bouře, i přesto pořadatelé situaci zvládli a přerušenou sobotní soutěž S* dokončili v neděli ráno. Celovíkendový program završilo nedělní ST**, to jako jediný dokázal absolvovat bezchybně Martin Šoupal s koněm Celine. S chybou druhý dokončil Petr Švec a Well Done, třetí příčku obsadila Nicola Grünthalová.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 

Královická jezdecká liga získává oblibu nejen u amatérských jezdců

 

Téměř 260 startů během jediného dne napočítali během nedělní Královické jezdecké ligy nedaleko Slaného. Na programu bylo osm soutěží pro pony i velké koně, poslední na programu bylo jednohvězdové L, v němž si vítězství zajistila Nikola Bieliková s Dařbujánem.
 
Do přehledu výsledků můžete nahlédnout ZDE.
 

Ve Zduchovicích se konalo další kolo Národního drezurního poháru, neděle patřila rovněž paradrezuristům

 

Další kolo Národního drezurního poháru ČJF se uskutečnilo ve Zduchovicích, kde proběhly soutěže od Z až do TT, neděle se navíc otevřela také paradrezuristům. Páteční Intermediate I. ovládl s 67,843 procenty Fabrizio Sigismondi a Elegant, následné Intermediate A zajela nejlépe Adéla Neumannová na koni Babylon van Lange Weeren s výsledkem 64,657 procent, tato dvojice získala prvenství i následující den v Intermediate B a to za 66, 875 procent. V sobotu se dále dařilo ve Svatém Jiří Petře Miki Civišové v sedle Europe-M, ti byli ohodnoceni 66,862 procenty. Nedělní paradrezurní Individual Test ovládla o tři a půl procenta Anastasja Vištalová a Dominique před druhou Kristýnou Rudolfovou s Bajkonurem. Klisna Dominique navíc startovala i předchozí dny, i přesto vše zvládla na výbornou. "Dominique je božský kůň - v pátek a sobotu jela s Míšou dvě S úlohy v těch největších vedrech a v neděli to pro ni tudíž nebylo vůbec jednoduché. Po dvou dnech musela jet úlohu pouze v kroku, ale zvládla to na výbornou a s 68,9 procenty jsme brali žlutý flot z celkem pěti startujících paradrezurních dvojic," vyjádřila se na své oficiální facebookové stránce Anastasja.
 
Výsledky ke stažení TADY.
 
Foto archiv pořadatele/FB/Jezdecké centrum Zduchovice



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE