reklama 11A

Srpen ve stolním Jezdeckém kalendáři 2020. Objednejte si ho domů

ikonka

Stejně jako v předchozích letech, ani v roce 2020 nebudete ochuzeni o Jezdecký kalendář, v kterém najdete řadu krásných koňských fotek a také termíny všech důležitých akcí. Objednejte si ho až domů. Třeba jako vánoční dárek.
24.11.2019 14:15  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Během prvních prosincových dní bude stolní Jezdecký kalendář 2020 rozvážen do distribučních míst, jejichž průběžně aktualizovaný seznam najdete na stránkách www.jezdeckykalendar.cz
 
Informace o distribuci budeme upřesňovat na výše zmíněném webu, kde bude vždy uvedeno nejen datum závozu, ale také počet kusů.
 
Jezdecký kalendář se od ostatních liší tím, že má vyhrazený výrazně větší prostor pro víkendové dny. Navíc jsou v něm uvedeny termíny důležitých jezdeckých akcí v České republice i jinde ve světě! 
 

Každý zájemce si může ZDARMA vyzvednout jeden výtisk pro vlastní potřebu. 

 
Pokud chcete Jezdeckým kalendářem obdarovat i své blízké, či kolegy ve stáji, můžete si objednat 5 kusů za 250 Kč bez DPH, 10 kusů za 500 Kč bez DPH, nebo 20 kusů za 1000 Kč bez DPH (tj. 50 Kč/ks + DPH) vč. poštovného a balného. Objednávky přijímáme na e-mailu: info@jezdci.cz do 5. prosince. 
 
Součástí objednávky musí být kompletní korespondenční adresa - tzn.: jméno, příjmení, ulice vč. ČP, obec, PSČ, a dále požadovaný počet kusů (5, 10, nebo 20 ks - jiné počty nelze objednat). Následně obdržíte pokyny k platbě na účet. Kalendáře budou rozesílány až po uhrazení částky, a to nejpozději do 15. prosince 2019!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE