reklama 11D

Sportovně technické podmínky 2020: Poprvé pro každou disciplínu zvlášť

ikonka

V půlce října byly Výkonným výborem České jezdecké federace schváleny Sportovně technické podmínky pro mistrovství České republiky a kvalifikace na mistrovství Evropy pro rok 2020. Změny zaznamenala drezura, paradrezura, reining a skokové MČR pony.
16.10.2019 10:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Česká jezdecká federace na svém webu oznámila, že byly schváleny Sportovně technické podmínky pro mistrovství České republiky a kvalifikace na mistrovství Evropy pro rok 2020 s výjimkou voltiže a paravoltiže. Ty budou vzhledem k pozdnějším termínům letošních mistrovství projednány následně.
 
Letos poprvé jsou Sportovně technické podmínky vydávány jako samostatné dokumenty pro každou disciplínu se všeobecnými ustanoveními platnými plošně, díky čemuž jsou pokyny daleko přehlednější.
 
Zatímco skokové podmínky jsou v podstatě beze změn, při drezurním mistrovství proběhne namísto Střední rundy Velká se složením úloh: první kolo – Intermediate II, druhé kolo – Grand Prix a třetí kolo – vGP a změní se také úlohy pro paradrezurní mistrovství nezařazených, a to následně: první kolo – Individual Test, druhé kolo – Team Test a třetí kolo – Freestyle. Změny v mistrovských úlohách zaznamenají také jezdci reiningu a částečně bylo ztíženo skokové mistrovství pro pony.
 

Všechny dosud schválené Sportovně technické podmínky jsou ke stažení ZDE.

Foto Josef Malinovský




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE