reklama 11C

Sobotní vydařené CSN v Ebreichsdorfu

ikonka

Čeští jezdci navázali na páteční úspěchy a dojeli si pro několik předních míst včetně vítězství i během sobotního dne 10. listopadu. Přemožitele nenašla opět Anna Helebrantová, 6. místo pak v nejtěžší soutěži obsadil po bezchybné jízdě Ondřej Zvára…
11.11.2018 12:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejtěžší soutěží sobotního dne se stal parkur 140 centimetrů vysoký, který byl hodnocen na čas. Na startu jsme měli dokonce deset českých dvojic. Nejlépe si s připravenou trasou parkuru poradil Ondřej Zvára. S Chaccolanem absolvoval soutěž bez trestných bodů a dosažený čas 56,09 vteřiny ho zařadil na pěkné šesté místo konečného pořadí.

Bez trestných bodů překonala tuto skokovou zkoušku také Sofie Najmanová, která s Billy Baronem Z získala osmou pozici. Elitní desítku pak uzavřel Zdeněk Žíla. I tento český zástupce se v sedle Consulenta de Prelet Z mohl radovat z bezchybné jízdy.

V předcházející soutěži 130 centimetrů vysoké si pro první příčku dojela Anna Helebrantová. Tato mladá jezdkyně si tak připsala na konto již druhé vítězství v rámci vyšších soutěží při těchto závodech. Stejně jako v pátek, i nyní sedlala Epo van de Achterhoek Z.

V téže skokové zkoušce pak dokončila na šesté pozici Kateřina Tomanová s Centisimem.

Druhý nejlepší výkon patřil v soutěži 125 centimetrů vysoké české jezdkyni Elišce Hasnédlové. V sedle Ugue du Paddock jen těsně nestačila na vítězku. S odstupem zhruba tří vteřin pak získala šestou pozici ještě Sofie Najmanová s Pass Away.

Soutěž 115 centimetrů vysoká byla podobně jako v pátek rozdělena do několika oddělení. Mezi jezdci R2 a výše zvítězila Lenka Sikorová s Alcasem, a to s náskokem téměř jedné vteřiny. Mezi jezdci R1 pak slavila první příčku Adéla Drastichová s Emmou.

První příčku získali čeští jezdci i v soutěži 115 centimetrů vysoké, která byla určena mladým koním. V tomto případě opět rozhodovaly pouze trestné body. Na dělenou první pozici dosáhli Sandra Tomaidesová s Diadorem i Kanndoctrem, Dana Beranová s Drakem Landosem, Nikola Bieliková s Hi-Five VE a Ondřej Zvára s Commarronem Z.

Čechům se dařilo také v nižších soutěžích. Při těchto závodech je možné startovat již od soutěže 90 centimetrů vysoké.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE