reklama 11A

Sobotní CSI v Gorla Minore s českou hymnou

ikonka

Česká reprezentantka Valentýna Kuková se během sobotního dne 10. listopadu zasloužila o hraní české hymny. Na mezinárodních skokových závodech CSI v italském Gorla Minore totiž předvedla nejlepší výkon s valachem Shadowem….
11.11.2018 09:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Sobotní soutěž 125 centimetrů vysoká se v italském Gorla Minore jela s rozeskakováním. Do něho po bezchybném základním kole postoupila i jediná česká dvojice na startu. Valentýna Kuková navíc následně nezaváhala ani v rozeskakování. S valachem Shadowem nechybovala ani napodruhé, a navíc dokončila ve výborném čase.

Z deseti rozeskakujících dvojic se pouze dvě dostaly svým časem pod hranici 30 vteřin. Jediná česká zástupkyně však stlačila čas pod 28 vteřin. Její čas se totiž zastavil na hodnotě 27,83 sekund. To pro Valentýnu Kukovou znamenalo s Shadowem jasné vítězství, s náskokem více jak dvou vteřin.

Česká jezdkyně tento den startovala celkem ve dvou soutěžích.

Parkur 135 centimetrů vysoký se jel jako dvoufázové skákání. Valentýna Kuková se v něm představila se Spotlight Z a dokončila s jednou chybou v první fázi. Na přední místa to sice nestačilo, jezdkyně však na této výšce vzhledem ke svému věku teprve začíná.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE