reklama 11B

Smrčková: O účast na CSI Olomouc 2019 je velký zájem, stejně tak o VIP

ikonka

Pouhý týden zbývá do uzávěrky přihlášek k účasti při mezinárodních parkurových závodech J&T BANKA CSI3*-W Olomouc. Zájem ze strany jezdců je velký, aktuálně je již nahlášeno 16 států. Podrobnosti prozradila ředitelka areálu ESC Michaela Smrčková.
29.05.2019 16:03  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D

 
Kolbiště olomouckého Equine Sport Centra hostí v letošním roce již 6. ročník závodů zařazených do Světového poháru v parkurovém skákání J&T BANKA CSI3*-W Olomouc. Stane se tak od 19. do 23. června 2019. Uzávěrka přihlášek je však již za týden – ve středu 5. června.
 
I díky vypsání nových soutěžních túr je zájem o účast ze strany jezdců velký. „Dle aktuálního stavu přihlášek jsme moc spokojeni a doufáme, že zájem neustane a bude stoupat až do 5. června, kdy je uzávěrka,“ prozradila při video rozhovoru před několika dny ředitelka ESC Olomouc Michaela Smrčková. To, že se tak skutečně děje, dokazuje i skutečnost, že od té chvíle se počet přihlášených zemí v podstatě zdvojnásobil.
 

Michaela Smrčková: První CSI v Olomouci zažila jako divačka, nyní je ředitelkou areálu

 

Zájem roste i o VIP vstupenky, a to nejen v týmech přímých účastníků, ale také mezi širokou veřejností. „Zájemci si mohou VIP vstupenky zakoupit do tzv. Silver zóny již od 1500 Kč na osobu a den. Ceny pro Gold jsou na vyžádání,“ uvedla Michaela Smrčková.
 
Bližší informace najdete na webu www.csiolomouc.cz
 

Celý video rozhovor najdete ZDE

 

O atmosféře v Olomouci mluví celá Evropa, říká o CSI3*-W Radovan Šalek





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE