reklama 11A

Slovenské vítězství a české stříbro v úvodu Winter Master Series

ikonka

Skvělou formu si přivezli čeští jezdci do Šamorína, aby poměřili své síly s našimi východními sousedy. Vydařený páteční program zakončili Češi hned třemi umístěními v TOP 10 výsledkové listiny nejvyšší soutěže dne. Pro vítězství si ale dojel domácí…
15.02.2019 20:24  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Parkurem vysokým 130 cm vyvrcholil počáteční den Winter Master Series ve slovenském Šamoríně. Na startu v poli více jak čtyřiceti startovních dvojic nechyběla početná základna reprezentující českou trikoloru.

 

Slovenské vítězství, české stříbro

Bez trestných bodů se podařilo překonat tuto soutěž stupně S patnácti dvojicím. Nejrychlejší čas zaručil vítězství domácímu reprezentantovi Davidovi Horváthovi, který se radoval ze zlata v sedle Hodessy O. Česká vlajka se neztratila v elitním triu a díky Miloslavovi Příhodovi zavlála na stříbrné příčce. Tento český jezdec takto kvalitně zahájil mítink v sedle Clear Jolie.

 

Dva koně jeden Čech

Další dvě příčky si v elitní desítce výsledkové listiny této soutěže připsal Ondřej Zvára. Lepšího výsledku, konkrétně osmého místa, dosáhl s Cento Lanem. O dvě příčky níže se pak tento jezdec postavil s dalším šimlem z jeho týmu, a to s Cardiffem Dwerse Hagen Z.

 

Startovní i výsledkové listiny najdete na FB stránce tohoto mítinku - ZDE
Foto: archiv pořadatele





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE