reklama 11D

Skokový Stuttgart German Masters s úspěchy Švýcarů

ikonka

V rámci sobotního dne 17. listopadu se ve skokové části mezinárodních závodů Stuttgart German Masters dařilo v nejtěžší soutěži opět Švýcarům. Tentokrát se však nejednalo o Piuse Schwizera, nýbrž jeho krajana Steve Guerdata…
18.11.2018 10:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Švýcarským reprezentantům se ve skokových zkouškách při Stuttgart German Masters opravdu daří. Zatímco čtvrteční i páteční vrchol získal Pius Schwizer, v sobotu se radoval jiný Švýcar. Tentokrát si pro vítězství docválal Steve Guerdat.

Na parkuru 155 centimetrů vysokém sedlal tento Švýcar Venarda de Cerisy a byl jedním z jedenácti jezdců, kteří se kvalifikovali do rozeskakování. V něm tato dvojice ani napodruhé nechybovala a dokončila v čase 38,08 vteřiny.

To znamenalo o 0,86 vteřiny lepší čas než v případě druhého umístěného Christiana Kukuka. Domácí reprezentant sedlal Lacasina. Z třetí pozice se pak radoval Jos Verlooy s Oaks Redwoodem, který protnul cílovou pásku v čase 39,35 vteřiny.  

Tentokrát byl čas vítěze absolutně nejrychlejší a nikdo ani z jednou chybujících ho nepokořil.

Velice blízko rozeskakování byl i slovenský zástupce Bronislav Chudyba. S Lesterem IX totiž předvedl výbornou jízdu a dokončil bezchybně. Bohužel jeho čas byl těsně delší, a tak si slovenský zástupce připsal a konto 1 trestný bod. Obsadil tak dvanáctou příčku ve výsledkové listině.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: in.Stuttgart (M.Bechert)




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE