reklama 11D

Skoková špička i švýcarská jednička při CSI Basel

ikonka

Lákadlem v prví polovině ledna je pro mnoho skokových jezdců švýcarská Basilej, kam se chystají na závody Světového poháru západoevropské ligy ve dnech 10. – 13. ledna. Chybět nebude ani vítězka GCT Super Grand Prix či světová jednička…
08.01.2019 20:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Celkem deset soutěží je připraveno pro jedny z nejlepších jezdců světa. Jedním z hlavních parkurů bude páteční Grand Prix s výškou překážek 155 centimetrů, kde bude o vítězi rozhodovat jedno rozeskakování na čas. O samotný závěr se pak postará nedělní Světový pohár. Skoková soutěž s rozeskakováním bude 160 centimetrů vysoká.

 A na koho se můžeme těšit? Chybět nebude domácí hvězda a zároveň nová světová jednička Steve Guerdat. Švýcarská ekipa je dle očekávání poměrně početná a start na domácí půdě si nenechá ujít ani Martin Fuchs, Pius Schwizer či Phillip Züger. Na startu dále bude světová trojka Markus Ehning či vítězka Super Grand Prix při Prague Playoffs Edwina Tops-Alexander.

Celkem se zúčastní 55 jezdců ze sedmnácti zemí světa. Žádní čeští jezdci na startu nebudou, můžeme však pečlivě sledovat výkony Slováka Bronislava Chudyby.

 

Startovní a výsledkové listiny budou dostupné ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE