reklama 11B

Semifinále Super Cupu pro Madrid in Motion

ikonka

Hlavní soutěží pátečního dne bylo semifinále Super Cupu, v němž se představilo celkem dvanáct týmů. Ve vyřazovací soutěži si nejlépe vedli jezdci týmu Madrid in Motion, kteří byli následováni Scandinavian Vikings a čtvrtečními vítězi Paris Panthers…
14.12.2018 23:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V pátečním semifinále Super Cupu nastoupili čtyři nejlepší týmy sezony a dále osm nejúspěšnějších týmů ze čtvrtečního čtvrtfinále. Z této dvanáctky si nejlepších šest týmů vysloužilo účast v nedělním finále Super Cupu.

Na startovní listině figurovaly předem kvalifikované týmy na posledních startovních pozicích. Jednalo se o Rome Gladiators, Miami Celtics, Valkenswaard United a London Knights. Dvě z těchto družstev se však do elitní šestice neprobojovala. Shodně s dvanácti trestnými body skončily za hranicí postupu týmy Rome Gladiators a Miami Celtics.

Nejlepší v sezoně byli jezdci startující za London Knights, kteří nastupovali jako poslední na start. Zatímco Nicola Philippaerts a Martin Fuchs nechybovali, situaci zdramatizoval Olivier Philippaerts. Dvě chyby celkově však stačili na páté, a tedy ještě postupované, místo.

Naopak zcela nejlepší formu ten den ukázali členi týmu Madrid in Motion. Jako jediní nechybovali a na kontě tak neměli žádný trestný bod. Za tým nastoupili na start Marc Houtzager (Sterrehof´s Calimero), Maikel van der Vleuten (Verdi TN) a Eduardo Alvarez Aznar (Rokefeller de Pleville Bois Margc).

Druhý nejlepší výkon podal celek Scandinavian Vikings, konkrétně Leopold van Asten, Evelina Tovek a Christian Ahlmann. Třetí pozici získali členové týmu Paris Panthers, kteří se předvedli ve výborné formě již ve čtvrtfinále. V součtu čtyři trestné body inkasovali Yuri Mansur, Gregory Wathelet a Darragh Kenny.

Šestým týmem, který se probojoval do nedělního finále, je Montreal Diamonds, když dokončil semifinále s celkem 8 trestnými body.

 

Kompletní výsledky naleznete pod TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE