reklama 11C

Betino získalo novou licenci. Sázky na dostihy obnoví v červenci

ikonka

Sázky na České derby proběhnou na závodišti Velká Chuchle ještě v režii Tipsportu. Sázková kancelář Betino obnoví náběr sázek v rámci červencových dostihů ve Velké Chuchli, uvedla společnost v tiskové zprávě.
20.06.2019 14:50  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B
Společnost TOTO CZ, podnikající pod obchodní značnou Betino, získala od Ministerstva financí ČR nové povolení ke kursovým sázkám na dostihy. Jako první a zatím jediná tak bude moci obsloužit diváky dostihů přímo na závodištích v České republice a navázat tak na předchozí činnost, uvedla společnost ve čtvrtek odpoledne v tiskové zprávě.
 
Povolení nabylo právní moci 11. června, následující den proto sázková kancelář Betino zahájila povinný třicetidenní zkušební provoz automatizovaného výstupu dat. První sázky 
budou moci příznivci dostihů opět podat 12. července na Letním dostihovém dnu v pražské Velké Chuchli. Tento den bude tedy již možnost sázet na klusácké i cvalové rovinové dostihy.
 
"Betino bylo povinno získat novou licenci na kurzové sázky v souladu s novým loterijním zákonem. Získání povolení nás samozřejmě velmi těší, a to hlavně kvůli fanouškům, kteří si brzy budou moci dostihový den opět užít na sto procent. Dostihy ve spojení se sázkami jsou tradicí, kterou chceme dále rozvíjet a nabídnout tak našim divákům sportovní zážitek i adrenalin z výhry,“ uvedl v tiskové zprávě ředitel chuchelského závodiště Martin Pecka.
 
"Během 99. Českého Derby, které proběhne tuto sobotu, bude možné sázet u Tipsportu, se kterým spolupracujeme a který během dostihového dne výrazně posílí svůj provoz. Přijímání sázek tak bude probíhat jak v elektronické podobě, tak fyzickým podáním sázky u vybraných pokladen, i když jen u návštěvníků, registrovaných v Tipsport systému." dodal Pecka.
 
 
Zdroj: tisková informace Toto CZ
 
Ilustrační foto: Marek Sekáč




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE