reklama 11D

Salzburská halová všestrannost s Čechy na startu

ikonka

K sobotnímu závodnímu dnu 8. prosince patřila také při Amadeus Horse Indoors halová všestrannost. V rakouském Salzburgu jsme měli na startu této soutěže také dvě české reprezentantky. Bezchybný výkon zaznamenala Eliška Opravilová…
09.12.2018 11:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Celkem devatenáct dvojic nastoupilo do sobotní soutěže halové všestrannosti. Mohli jsme se těšit i ze startů dvou českých jezdkyň, a to Elišky Opravilové a Barbory Kamírové.

Lepší výkon se nakonec podařil Elišce Opravilové, která sedlala Dunkase A a poradila si s připravenou trasou bezchybně. Její čas sice nepatřil mezi ty nejrychlejší, čímž se připravila o umístění v elitní desítce, z výkonu však měla radost. V cíli zapsala čas 117,55 vteřiny.

„Bylo to krásné zakončení sezony, jsem z toho startu moc spokojená. Připravená trasa by se dala přirovnat k úrovni dvou hvězd. Dunkas šel moc dobře, jen jsem nechtěla až příliš spěchat. Mám radost,“ popsala Eliška Opravilová.

Druhou českou zástupkyní byla Barbora Kamírová. Ta nastoupila na start s klisnou Vanessa Mae a připsala si na konto celkový čas 128 vteřin. Byla v něm i čtyřvteřinová penalizace.

Z vítězství se radoval Fabian Held, který se Santiagem dokončil tuto soutěž v čase 100,79 vteřiny.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: archiv jezdkyně




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE