reklama 11B

Rozpálené opavské kolbiště hostilo třetí kolo skokových závodů KMK

ikonka

Jezdecký klub v opavských Kateřinkách hostil ve čtvrtek 27. června třetí kolo parkurových závodů Kritérií mladých koní. Navzdory skutečně horkému počasí odstartovalo bezmála šedesát koní ve všech třech kategoriích. Komu se dařilo?
28.06.2019 06:06  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Opava se stala ve čtvrtek 27. června dějištěm třetích závodů Kritérií mladých koní v parkurovém skákání. Jedinou sloučenou kategorií z důvodu nižšího počtu startujících byli šestiletí. Nejvyšší známku 25,60 dostala klisna českého teplokrevníka Paris D´Or, kterou předvedla Lucie Strnadlová. Druhá byla dvojice Jiří Hruška a Aquarela B i2M a třetí dojela Silvie Kalábová na Jenifer 5.
 
Mezi pětiletými klisnami byla nejvýše hodnocená hanoverská JLB Paradise s Liborem Bosákem. Dostali známku 24,50. Na dalších příčkách dojeli Slavomír Žilinský s Ornelou 6 a Jiří Hruška na Corsalitě. V soutěži hřebců a valachů narozených v roce 2014 vyhrál Cannor (25,90) v sedle se Zdeňkem Žílou, ten dojel také třetí na Cornet Cassini HF. Druhé místo bral Marek Klus a Statis Conti.
 
Nejmladší kategorií jsou koně ročníku 2015. V soutěži klisen byla nejlepší Ferrera z českého chovu. Sedlal jí Pavel Holešovský. Druhá skončila Baladeira B s Rostislavem Hlauškem. Třetí dojela dvojice Jana Vaníčková a Ketty H. V kategorii hřebců a valachů dominoval holandský hřebec Kamuze F s Markem Hentšelem. Druhý skončil Cooper 5 s Jakubem Ludvíkem a třetí místo obsadili Alexnadra Hanáčková a Adiabene.
 

Výsledky najdete ZDE

 
Foto: Zenon Kisza - fotokisza.com




Štítky: KMKskokyOpava
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE