reklama 11D

Rozhovor u Taxisu: Jaroslav Müller o návratu diváků i generačním sporu

ikonka

Ředitel Dostihového spolku Jaroslav Müller v rozhovoru pro EquiTV popsal chystanou úpravu doskokové hrany Taxisu i návrat diváků na pardubické tribuny. "Vše jsme promýšleli s úctou k tradici, Velká pardubická o svůj symbol rozhodně nepřijde," říká.
12.05.2021 18:40  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

Dostihový spolek ve středu oznámil, že se na zahajovací mítink pardubické sezony v sobotu 22. května dostanou v omezené míře i diváci. Závodiště v těchto dnech vyjednává o podrobnostech.

"Podařilo se nám získat výjimku ministerstva zdravotnictví, která nám v rámci tzv. pilotní studie umožňuje obsadit 10% kapacity míst k sezení. Podmínkou pro vstup diváků do areálu je negativní test, nebo ukončené očkování, nebo prodělané onemocnění covid-19. Protože se ale od pondělí 17. května uvolňují kulturní akce s povolenou účastí až 700 osob, jednáme o stejných podmínkách také pro nás," řekl novinářům ředitel Dostihového spolku a.s. Jaroslav Müller s tím, že v obou případech bude kapacita návštěvnosti rozdělena mezi významné obchodní partnery a částečně i veřejnost. Online prodej vstupenek bude spuštěn nejpozději začátkem příštího týdne.

Součástí středeční tiskové konference byly i podrobnosti o chystané úpravě doskokové hrany Taxisova příkopu. Jaroslav Müller při této příležitosti poskytl Jezdci.cz a EquiTV obsáhlý rozhovor, v němž popsal nejen chystanou úpravu a související debaty na dostihové scéně, ale zmínil i několik dalších témat. Více se dozvíte v přiloženém videu.

Foto: Josef Malinovský




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE