reklama 11B

Rozhovor s Janem Andrlíkem před Prague PlayOffs

ikonka

Do startu Global Champions Prague PlayOffs 2018 v pražské O2 areně zbývá už jen několik málo dnů. Jak je tráví šéf organizačního týmu Jan Andrlík, to nám osobně prozradil v krátkém rozhovoru. Samozřejmě jsme se ho ptali na podrobnosti o přípravách…
07.12.2018 17:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D


Věděli jste např., že pískový povrch se vezl do Prahy až z Lipska a kvůli případné nepřízni počasí putoval nejprve do meziskladu? Přípravy v samotné O2 areně se naplno rozeběhnou až v pondělí 10. prosince ráno. Do neděle tam totiž probíhá mistrovství světa ve florbale. 

Vše se samozřejmě musí včas stihnout nachystat. Ostatně, na realizaci celé akce se podílí několik stovek členů týmu včetně dobrovolníků. I to se dozvíte z připraveného video rozhovoru.

 

 

Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Stále jsou volná místa na všechny čtyři dny, a to od 490 Kč. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Zájemci, kteří si chtějí tuto událost užít z unikátního místa u privátního stolu včetně gastronomických služeb v luxusních prostorách Klubového patra, mají možnost si zakoupit na vybrané dny VIP stůl pro 2 nebo 4 osoby, a to již od 12.990 Kč (bez DPH). Podrobnosti jsou na stránce www.pragueplayoffs.com/vip.
 
Více o sérii Global Champions najdete na webu www.gcglobalchampions.com.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE