reklama 11C

Rotterdam zažívá boj evropských es. Po druhých jízdách vede Ben Maher

ikonka

Ve čtvrtek 22. srpna se v Rotterdamu jela druhá individuální kvalifikace soutěže jednotlivců v rámci ME v parkurovém skákání. Startovní pole je natolik vyrovnané, že jediná chyb odsunula Fredricsona na 8. místo a do čela se dostal Ben Maher.
23.08.2019 08:33  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

Napínavou podívanou připravili fanouškům jezdci, kteří se účastní mistrovství Evropy ve skákání v Rotterdamu. Ve čtvrtek 22. srpna je čekal už druhý parkur. První kvalifikaci vyhrál ve středu úřadující mistr Evropy Peder Fredricson ze Švédska, jenže o den později stačila jediná chyba, a Švéd klesl na průběžnou osmou příčku.
 
Do čela se dostal britský reprezentant Ben Maher v sedle ryzáka Explosiona W. Za ním je s odstupem sedmi desetin trestného bodu Steve Guerdat ze Švýcarska. Ten závodí s klisnou Albfuehren's Biancou. Třetí je Alexis Deroubaix (FRA) s běloušem Timonem d´Aure.
 
Také v týmovém hodnocení došlo ke změnám. Po první kvalifikaci vedli Němci. Čtvrteční parkur se počítal jako první ze dvou kol a jeho výsledky se přičítaly právě k výsledkům z honební soutěže, jež se jela ve středu. Po dvou jízdách jsou tak v čele Belgičané, Nemci jsou druzí a na třetím místě jsou členové britské reprezentace.
 

Kompletní výsledky jsou ZDE

Foto: FEI / Dean Mouhtaropoulos/Getty Images





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE