reklama 11A

Říjen začne akcí Czech Riders Games. Pojede se také o poslední medaile

ikonka

První říjnový víkend nabídne dvě desítky hobby i oficiálních jezdeckých závodů. Hlavními taháky budou poslední letošní mistrovství České republiky, které bude hostit Brno a také závody Czech Riders Games. Ty proběhnou v Martinicích.
01.10.2019 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na víkend 5. až 6. října je v kalendáři jezdeckých závodů České jezdecké federace zapsáno celkem jednadvacet oficiálních i hobby akcí. O poslední mistrovské tituly se popasují paravoltižní jezdci při MČR v Brně. 
 
Do Martinic mohou zamířit skokani, konají se tam totiž Czech Riders Games. Program nabídne několik tříkolových túr pro pony i velké koně, které budou vrcholit finálovými soutěžemi až do 135 centimetrů. Skákat se bude také v Opavě, Židovicích nebo v Opřeticích.
 
Nebanice zažijí drezurní závody, kdy rozpis pamatuje i na dvojice na úrovni Grand Prix a ve Dvorečku se bude konat podzimní mítink ve všestrannosti.
 
V Národním hřebčíně v Kladrubech se bude v sobotu 5. října konat Oslava zápisu Krajiny pro chov a výcvik ceremoniálních kočárových koní v Kladrubech nad Labem na seznam UNESCO.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE