reklama 11C

Riders Masters Cup v Paříži pro Evropu

ikonka

Závěrečná soutěž sobotního dne 1. prosince byla soubojem mezi Evropou a Spojenými státy americkými, a to konkrétně v rámci Riders Masters Cupu při Longines Masters v Paříži. Lepší výkon nakonec podalo pět evropských jezdců…
02.12.2018 08:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Za evropský tým nastoupili na start Eduardo Alvarez Aznar (Rokfeller de Pleville Bois Margot), dále pak Edward Levy (Rebeca LS), Harry Charlses (Victor), Maikel van der Vleuten (Idi Utopia) a také Daniel Deusser(Jasmien v Bisschop).

Proti nim nastoupili na start reprezentanti Spojených států amerických, a to jmenovitě Talyor Alexander (Ryanair de Riverland), McLain Ward (Contagious), Jessica Springsteen (RMF Chacco Top, Tigr Lily), Laura Kraut (Curious George) a Lucas Porter (Diamonte Darco).

Jezdci z obou týmů startovali vždy dva proti sobě a čekala na ně dvoukolová soutěž. Zatímco v prvním kole se rozdávalo 70 bodů, a to 10 bodů za výhru a 5 bodů za horší výsledek, v druhém kole byl zisk dvojnásobný.

Již v prvním kole se ujala vedení Evropa, nicméně bodově zvýhodněné druhé kolo mohlo více zdramatizovat průběh soutěže. Přestože se reprezentantům USA dařilo v druhém kole o něco více než v tom prvním, jejich výkon přesto na prvenství nestačil.

Se 125 body na kontě si tak pro první příčku dojeli členi evropského týmu, zatímco účastníci USA měli na kontě 100 bodů.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE