reklama 11D

Rhea Holding Cup vede ve čtyřkách Dobrovitz. Nesvačilové jsou za ním

ikonka

V drezurní zkoušce čtyřspřeží se ujal vedení v Rhea Holding Cupu CAI3* maďarský vozataj Jozsef Dobrovitz. Jiří Nesvačil junior a jeho bratr Radek jsou hned za ním s poměrně malými rozestupy. Sobotní maraton v Písečném nad Dyjí začíná v 10.00 hodin.
30.08.2019 19:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
V pátek byli při Rhea Holding Cupu CAI3* v Písečném nad Dyjí na programu drezurní zkoušky. V kategorii čtyřspřeží se nejvíce dařilo Joszefovi Dobrovitzovi z Maďarska, který obdržel od rozhodčích 52,24 bodu. Jen o dva body více má Jiří Nesvačil junior. Radek Nesvačil, jenž je zároveň jedním z hlavních organizátorů celého mítinku, je aktuálně třetí s 57,70 body. Na dalších příčkách jsou Josef Leibetseder junior reprezentující Rakousko a Jiří Nesvačil senior. 
 
Radek Nesvačil je druhý i v soutěži dvojspřeží, kde nestačil o pár desetin bodu na Kathrin Scheiter z Německa. Třetí je Erwin Gillinger Bm z Rakouska.
 
V singlech vede Kanaďanka Kelly Houtappels-Bruder. Její skóre je 45,19 bodu, zatímco druhý v pořadí Bartolomiej Kwiatek z Polska má 46,25 bodu. Laure Philippot z Belgie je před sobotním maratonem třetí. Na Kwiateka ztrácí jen 6 setin. 
 
Kompletní výsledky najdete na adrese www.sprezeni-cjf.cz. Také sobotní program můžete sledovat živě na internetové televizi EquiTV.cz pod adresou www.equitv.cz.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE