reklama 11C

Řezníčkův úspěšný výjezd do Krönenbergu vyvrcholil čtvrtým místem v GP

ikonka

Ve skvělé formě nastoupil do sezony 2019 v nizozemském Krönenbergu Martin Řezníček. Při mezinárodních závodech CSI1*/CSI2* si český jezdec dojel hned pro několik předních umístění, které vyvrcholily 4. místem v Grand Prix…
20.01.2019 20:21  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Spolu s dalšími šesti jezdci se Martin Řezníček probojoval bezchybným výsledkem na parkuru vysokém 130 cm do rozeskakování Grand Prix při CSI1*. Český jezdec dokázal nulu zopakovat a v sedle klisny Clintin se postavil na skvělou 4. příčku výsledkové listiny.

Těsně za elitní pětkou

Vydařený nedělní start absolvoval Martin Řezníček i v dvoufázové soutěži při CSI2*, kde překážky měřily až 135 cm. I tam se česká vlajka díky našemu reprezentantovi spolu s valachem Carlo Zwei B dostala do s nulou do TOP10, a to na 6. místo.

Martin Řezníček vstoupil s vynikající formou do tohoto mítinku a hned dvakrát se postavil na zlatou příčku. Četli jste o tom? Pokud ne, tak článek najdete ZDE.

Tento jezdec se ale v rámci nedělního programu postavil na start i náročnější Grand Prix vypsané v rámci CSI2*. Tam ale Martin Řezníček zaznamenal v průběhu parkuru čtyři trestné body, které spolu s jedním trestným bodem za překročení času postavil českého reprezentanta v sedle Coolmana 68 do čtvrté desítky výsledkové listiny.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Ilustrační foto: Lukáš Klingora




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE