reklama 11C

Radek Nesvačil míří na World Cup, česká drezura se představí ve Fótu

ikonka

Češi se během posledního zářijového víkendu představí na několika akcích v zahraničí, třeba při Světovém poháru spřežení v Maďarsku. Přes dvacet závodů se koná i doma. Ve Zduchovicích se bude skákat až do „T“. Hradištko hostí finále Champions Tour.
25.09.2019 13:46  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Září se chýlí ke konci, ale jezdecký kalendář závodů v České republice i v Evropě je plný akcí. Jen na domácí půdě se jich bude konat bezmála třicet. Ve Zduchovicích proběhne Z-Jumping festival, při němž se bude skákat až do 145 centimetrů. Hradištko bude hostit finále Champions Tour a na parkury můžete vyrazit i do Opavu, Mostu nebo Suché u Litomyšle.
Humpolec hostí všestrannost, do Pohorské Vsi se vypraví vytrvalci a drezurní úlohy čekají na účastníky závodů v Těšánkách či Přední Kopanině.
 
Čeští jezdci míří i na mezinárodní závody do zahraničí. V italském Gorla Minore se představí mimo jiné Zuzana Zelinková. Do Fótu v Maďarsku vyrazí na drezurní CDI juniorka Julie Sekaninová, pony jezdkyně Anna Procházková, Zuzana Hradilová a Victoria Schopper. V CDI3* bude soutěžit Michal Knoflíček a v CDI-W nastoupí Michal Košťál. Radek Nesvačil je přihlášený na Světový pohár čtyřspřeží do Izsaku do Maďarska. 
 
Prague Lions nebudou chybět v New Yorku, kde proběhne poslední kolo Global Champions před pražským GC PlayOffs. 
 
Ilustrační foto: Šárka Veinhauerová - www.fotosarka.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE