reklama 11A

Rád bych mladé jezdce motivoval, říká Staněk a zve na veřejnou besedu

ikonka

V pátek 15. listopadu od 18 hodin bude na Ptýrově probíhat v rámci soustředění Sportovního centra mládeže Středočeské oblasti ČJF beseda s Václavem Staňkem o jeho účasti v projektu Young Riders Academy. Debata je přístupná pro veřejnost a zdarma.
15.11.2019 10:45  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Středočeská oblast České jezdecké federace připravila v pátek 15. listopadu od 18 hodin v rámci soustředění Sportovního centra mládeže na Ptýrově zpestření v podobě veřejné besedy s Václavem Staňkem, během níž se s účastníky podělí o své doposud získané dojmy ze vzdělávacích pobytů Young Riders Academy.
 
"Na tuto akci mě pozval pan Drbal a besedy se může zúčastnit zdarma naprosto kdokoli. V úvodu bych chtěl obecně představit projekt Young Riders Academy a popsat, jakým způsobem se mi podařilo stát se jeho součástí. V plánu mám také ve stručnosti popsat jednotlivá témata, kterým jsme se doposud věnovali, a předat účastníkům hlavní myšlenky," říká Václav Staněk.
 
"Rozhodně nechci posluchače zahltit informacemi, spíše doufám, že se mi podaří děti a vůbec mladé jezdce motivovat a nasměrovat je, aby o probíraných tématech začali více přemýšlet."
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE