reklama 11D

Publikován oficiální rozpis pro Global Champions Prague Playoffs 2019

ikonka

Oficiální rozpis pro Global Champions Prague Playoffs 2019 je k dispozici na webu! Tento dokument je důležitý především pro přímé účastníky. Detailní program je publikován pod níže uvedeným odkazem v příslušné sekci na webu pořadatele.
16.10.2019 23:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A


Zobrazit schválený rozpis CSI5*/CSI2*

 

I když ještě může průběžně docházet k upřesňování začátků jednotlivých bodů programu, mělo by se jednat o posuny pouze v řádu maximálně pár desítek minut. K případným aktualizacím programu na internetových stránkách www.pragueplayoffs.com bude docházet i v průběhu samotného mítinku, aby návštěvníci měli k dispozici vždy ty nejaktuálnější informace.
 
Fanoušci parkurového skákání, ale také milovníci koní, jejichž pozornost směřuje více na show program, si každopádně již nyní mohou udělat přesnější plán, kdy by rozhodně neměli chybět v hledišti. Detailní program je publikován na adrese www.pragueplayoffs.com/program.
 
Důležité jsou také časy otevření vstupních bran O2 areny. Ti, kteří nechtějí přijít o začátky zahajovacích soutěží daných dnů, by měli dorazit právě v tuto dobu, což je standardně 90 minut před startem prvního soutěžícího. Budou tak moci sledovat, jak si jezdci procházejí kurzy parkurů, ale také úvodní program, jenž vždy předchází samotné soutěži. 
 
Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na webu www.pragueplayoffs.com.





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE