reklama 11B

První zlaté medaile MČR dětí a juniorů patří týmu Prahy a Středočechům

ikonka

O první medaile ze skokového mistrovství České republiky dětí a juniorů se v sobotu ve Zduchovicích utkala družstva. V kategorii dětí si zlato odvezl tým Praha 1, zatímco mezi juniory podali nejlepší výkon Středočeši 1.
17.08.2019 20:23  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Sobota ve Zduchovicích přinesla první dvě medailová vyhodnocení při skokovém mistrovství České republiky dětí a juniorů. Slavnostního dekorování se účastnily po dvou kolech dětské a juniorské týmy.
 
Dětské týmy ovládlo družstvo Praha 1 ve složení Karolína Dvořáková, Viktor Skutecký, Emma Sophia Španko a Daniel Hakr a to s celkovým výsledkem čtyři trestné body. S osmi trestnými body dokončil tým Střední Čechy 2, čtrnáct trestných bodů inkasovali Plzeňští 1 a patřil jim bronz. Týmové mistrovské soutěže dětí se účastnilo celkem jedenáct družstev.
 
O tři týmy navíc čítala mistrovská soutěž juniorských družtev. Vítězní Středočeši 1 dokončili s pouhými čtyřmi trestnými body ve složení Tereza Svobodová, Oliver Písařík, Adam Písařík a Sofie Najmanová. Stříbrný tým Prahy 1 měl na kontě devět trestných a bronz si s výsledkem třináct trestných bodů odvezli Karlovarští 1.
 
Druhá kola mají za sebou rovněž kategorie jednotlivců, ti se ovšem o medaile utkají až v neděli, kdy do kolbiště nastoupí potřetí. Čisté konto si mezi dětmi drží aktuálně pět jezdců stejně tak je tomu i u mladších juniorů. Sedm bezchybných je zatím u starších juniorů.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto Radim Skutecký 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE