reklama 11B

První turnaj koňského póla „na pláži“ v ČR hostí Pardubické závodiště

ikonka

Seriál koňského póla na Pardubickém závodišti pokračuje třetím turnajem TAXIS BEACH POLO. Na Pardubickém závodišti se tentokrát bude hrát na písku. Příznivci tohoto sportu se tam sejdou v sobotu 17. srpna. Více v tiskové zprávě, kterou najdete níže.
10.08.2019 07:54  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
Seriál koňského póla na Pardubickém závodišti pokračuje třetím turnajem TAXIS BEACH POLO. Na Pardubickém závodišti se tentokrát bude hrát na písku, a to dokonce pod záštitou argentinského velvyslanectví, Pardubického kraje a města Pardubice. Jde o vůbec první turnaj koňského póla „na pláži“ v České republice. Diváky čeká zajímavá podívaná.
 
Turnaj koňského póla na písku je součástí seriálu TAXIS POLO GRAND SLAM, který se hraje na třech různých površích hřiště. Po sněhu a trávě přichází na řadu písek. „Rozhodně to bude stát za to. Hrát budou čtyři mezinárodní týmy, do Pardubic se vrátí i uznávaný, špičkový britský profesionální hráč koňského póla a sudí turnaje Brad Rainford-Blackett, kterého pardubické publikum už dobře zná ze zimního Taxis Snow Polo,“ láká na turnaj viceprezident České asociace hráčů koňského póla Jan Průcha.
 
V rámci turnaje se představí i nejlepší hráči póla v České republice, přijedou také hráči ze Slovenska, Německa, Maďarska a Velké Británie. Součástí TAXIS BEACH POLO budou zápasy dětského póla pro hráče do 15 let a zájemci o hru si ji budou moci i sami vyzkoušet. „Turnaj zakončíme v rámci festivalu Friends Fest koncertem americké zpěvačky Suzi Quatro a ohňostrojem, a to tu taky ještě nebylo,“ dodává ještě Jan Průcha. 
 
TAXIS BEACH POLO je na programu v sobotu 17. srpna, kdy se na Pardubickém závodišti koná festival Friends Fest. První zápas turnaje začíná na pískovém kolbišti Pardubického závodiště ve 13:00 hodin. Vstupné je zahrnuto v ceně vstupenky na festival Friends Fest. Záštitu nad turnajem převzalo Velvyslanectví Argentinské republiky společně s Pardubickým krajem a městem Pardubice. 
 
Zdroj: tisková informace DS Pardubice
 
Foto: Hana Vytopilová 



Štítky: póloPardubice
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE