reklama 11D

První letošní Jezdecký zpravodaj vyjde už brzy

ikonka

Je tu nový rok a nová sportovní sezona. Hned od začátku máme opravdu o čem psát! Shrnuli jsme pro vás připravovaná MČR i mezinárodní závody konané v Česku. Podíváme se také na letošní jezdecké seriály a připomeneme si i některé sportovní výkony.
21.01.2019 16:00  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
Hlavní článek Jezdeckého zpravodaje 01-02/2019 je věnovaný letošním republikovým šampionátům, kterých se odehraje celkem deset. Také mezinárodní závody nechybí v kalendáři jezdeckých akcí pro rok 2019. Bude se jich konat devět, včetně tří Světových poháru a druhého ročníku Global Champions PlayOffs v Praze.
 
Podíváme se na plánované seriály Český jezdecký pohár a Zlatou podkovu. Pozveme vás na zahájení Zimního jezdeckého poháru s ročníkem 2019. Zrekapitulujeme si výsledky ze Světového poháru v parkurovém skákání a spřežení a ohlédneme se za účastí Anny Kellnerové na závodech CSI ve Spojených arabských emirátech. 
 
V rubrice Krátce si nastíníme, kde a kdy se budou konat důležité závody mistrovství Evropy a světa napříč všemi klasickými disciplínami.
 

Jezdecký zpravodaj 2019 s číslem 01-02 vyjde 22. ledna! Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se na předešlá vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i zmiňované aktuální vydání!




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE