První kolo MČR družstev: Plzeňští a Jihomoravští pokračují s nulou

ikonka

Šestnáct celků nastoupilo do týmového mistrovství ČR 2020. V páteční soutěži se snažili nejen probojovat mezi postoupivší desítku do kola druhého, šlo jim také o co nejlepší výchozí pozice. S nulou pokračují plzeňští a jihomoravští reprezentanti.
02.10.2020 18:52  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB


 
Plzeňské družstvo nakonec nastoupilo do mistrovského závodu v Martinicích u Březnice pouze ve třech, přesto se členové tohoto týmu po prvním kole radují. Jan Štětina s Benitem-S, Luděk Smaha s Illusion i Daniel Pospěch s Eliottem dokončili bezchybně a jsou tak jedním ze dvou celků, který si do druhého kola nenese žádné zatížení. 
 
Nulu udrželi také jihomoravští reprezentanti, kteří startovali ve čtyřech a měli tak možnost škrtnout nejhorší výsledek. Členy týmu jsou Ondřej Zvára s Fritske, Vladimír Tretera s Fair Lady VLS, Mariana Michlíčková s Human Leaque a Klára Dostálová s Manou 3.
 
Na třetím místě jsou průběžně s jedním trestným bodem Středočeši 1. Jen o jeden trestný bod více mají čtvrtí Severočeši 1. Čtyři trestné body za jednu chybu mají dvě družstva, a to severomoravské a karlovarské. 
 
Do druhého kola postupuje 10 týmů, posledním výsledkem, který zajistil postup, je 11 trestných bodů, což je skóre týmu Praha 2. 
 
Parkur úvodního klání byl postaven na stupni obtížnosti S**. V otevřené soutěži se z první příčky radovala Kristýna Koutná s Cascavellou před Markem Klusem s Tenerifes Cardozem a Martinem Vašákem s Adrianem 11.
 
Veškeré podrobnosti o programu a průběhu mistrovství České republiky v Martinicích najdete na adrese www.mistrovskemartinice.cz. Přímý přenos můžete sledovat na EquiTV.cz.
 
Foto Kateřina Návojová