Přípravy běží naplno, opatření sledujeme, zní z týmu Prague Playoffs

ikonka

Už pouze dva měsíce dělí příznivce parkurového sportu od jedinečné galashow Global Champions Prague Playoffs, která se uskuteční od 18. do 21. listopadu v pražské O2 areně. Šéf organizačního týmu ujišťuje, že se diváci nemusí bát kupovat vstupenky.
20.09.2021 12:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

 
„Závěrečné přípravy jsou vždy náročné, v období pandemie covid-19 ješte o něco více, ale můžu ujistit fanoušky, že celý tým pracuje velmi intenzivně na tom, abychom opět připravili mimořádnou show a současně bezpečnou akci jak pro jezdce a koně, tak i pro diváky v areně,“ říká Jan Andrlík, předseda organizačního výboru.
 
Před jezdci parkurové série Global Champions jsou poslední dvě kola prestižního seriálu v slovenském Šamoríně, posléze ti nejlepší zamíří do české metropole. A v O2 areně se vše připravuje do posledního detailu. Velkolepý program nabitý zvučnými jmény top jezdců, mezi nimiž nebude chybět aktuální olympijský vítěz z Tokia Ben Maher a členové domácího týmu Prague Lions, zaručuje kvalitní podívanou a neopakovatelné zážitky. Ani letos nebude chybět doprovodná show pod taktovkou režiséra Michala Cabana. 
 
 „Vstupenky na letošní ročník jsou nadále v prodeji. Jak jsme již informovali, všechny lístky z loňského odloženého ročníku zůstávají v platnosti, a to vždy na stejný den programu,“ říká šéf organizačního výboru akce Jan Andrlík. 
 

Nepřehlédněte: Do Prahy chceme s Catch Me přijet v plné síle, říká Anna Kellnerová

Organizátoři monitorují situaci ohledně pandemie covid-19 pečlivě. „Jsme si vědomi toho, že v očích potenciálních diváků může panovat obava ze stejného scénáře, jaký nastal před rokem, kdy se akce neuskutečnila. Letošní epidemiologická situace je ale výrazně příznivější a my děláme vše pro to, abychom mohli v O2 areně opět spatřit nejlepší světový parkur,“ dodal. „Každopádně se dokážu vžít do role diváků a chápu, že někteří si nejsou jisti, zda vstupenky kupovat. Proto bych je chtěl všechny ujistit, že pokud by se letošní ročník Global Champions Prague Playoffs neuskutečnil nebo by se musel uskutečnit bez diváků, bude všem fanouškům vrácena hodnota zakoupených vstupenek v jejich plné výši.“
 
Samozřejmě, vzhledem k aktuální epidemiologické situaci bude nezbytné dodržovat v průběhu akce v O2 areně nastavená opatření proti šíření nákazy covid-19. Dle aktuálních nařízení vlády České republiky pro akce ve vnitřních prostorách se jedná o následující podmínky – akce se můžou zúčastnit pouze fanoušci, kteří splňují alespoň jeden z níže uvedených bodů a disponují: 
 
• Potvrzení o očkování proti covid-19
• Potvrzení o prodělání nemoci covid-19 v uplynulých 180 dnech
• Prokázání se negativním PCR testem, který není starší než 7 dnů 
• Prokázání se negativním antigenním testem, který není starší než 72 hodin
• Po celou dobu konání akce budou mít v prostorách dějiště zakryté dýchací cesty respirátorem nebo nanorouškou 
 
„Vývoj epidemiologické situace pečlivě sledujeme a jakmile dojde ke změnám v opatřeních, samozřejmě je budeme našim divákům komunikovat s předstihem,“ dodal Jan Andrlík.
 
Foto: Prague Playoffs
Zdroj: tisková informace Prague Playoffs