reklama 11A

Příhoda se i přes smíšené pocity drží průběžně v TOP10 CCI v Sopotech

ikonka

Miloslav Příhoda dojel sobotní náročný kros v Sopotech se smíšenými pocity, i přesto se však stále drží mezi nejlepšími deseti v průběžné výsledkové listině. Kompletní soutěž již dokončil Miroslav Trunda a domů veze krásné desáté místo z CCI4*-S.
07.09.2019 20:34  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V sobotu 7. září se na start terénní zkoušky při CCI v polských Sopotech postavil Miloslav Příhoda a Ferreolus Lat. "Pocity z krosu mám smíšené. Na jedné straně jsem měl vcelku bezproblémovou jízdu. Ferreolus byl na všech skocích velmi jistý a celý kurz přeskákal bez problémů. Na druhou stranu jsem se chtěl pokusit zajet celý kurz v rychlejším čase a to se mi bohužel nepovedlo. Ferreolus bohužel nemá tak prostorný cval a nedokáže udržet vysokou rychlost mezi překážkami, tak jsem byl nucen nastavit volnější tempo a tudíž nás neminula penalizace za překročení času," komentoval svou jízdu Miloslav Příhoda, který je však i přesto na velmi dobrém průběžném desátém místě.
 
Mezitím dokončil svou soutěž CCI4*-S Miroslav Trunda na koni Shutterflyke. S celkovým výsledkem 49 trestných bodů získal z bezmála čtyřiceti dvojic skvělé desáté místo. Zvítězila rakouská dvojice Lea Siegl a Fighting Line.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE