reklama 11D

Při voltižním MČR ve Frenštátu se daří domácím. Czyžová má náskok

ikonka

Ve Frenštátu pod Radhoštěm probíhá od soboty 18. září mistrovství České republiky ve voltiži. V soutěži juniorských skupin vede s velkým náskokem domácí TJ Frenštát a nejinak tomu je soutěži juniorů kategorie A, v níž se daří Tereze Czyžové.
18.09.2021 20:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Mistrovskou soutěž seniorů při voltižním šampionátu ve Frenštátu vede Kateřina Reslerová. Ta cvičí na koni White Magic vedeném Reslerem Bohdanem. Po prvním kole má 7,590 bodů, zatímco druhá Kateřina Kocurová obdržela od rozhodčích na Patriotovi-NF s lonžérem Ladislavem Menšíkem 7,168 bodů.
 
V mistrovském klání juniorů A vede s výrazným náskokem Tereza Czyžová. Na Aladinovi 5 pod vedením Ondřeje Svobody získala 8,186 bodů, zatímco druhá Adéla Kotolová má s Landarem a Petrou Cinerovou 7,370 bodů. Mezi juniory B získala nejvyšší bodové hodnocení Elisabeth Reslerová na Eduardovi D s Bohdanem Reslerem. 
 
V soutěži juniorských dvojic vede duo Kotolová – Trávníčková před Stříbrnou a Šímovou. Mezi skupinami juniorů vede s přehledem TJ Frenštát s 7,378 body. Druzí jsou zástupci Voltiž Duha, kteří mají 6,462 bodů. Přes šest bodů mají ještě reprezentanti TJ Tlumačov. 
 
Nedělní vyvrcholení mistrovství České republiky ve Frenštátu odvysílá živě internetová televize EquiTV.
 
Foto: poskytl Petr Videnka 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE