reklama 11A

Při PPO 2019 zněla první česká hymna. Zajistila ji Sára Vingrálková

ikonka

Česká reprezentantka Sára Vingrálková se prezentovala výborně v soutěži CSI2* při Prague PlayOffs. V sedle hřebce Oscar Des Fontaines se postarala o senzační úvod pátečního dne, když předvedla nejlepší jízdu a zajistila první české letošní vítězství.
22.11.2019 12:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Úvod druhého soutěžního dne Prague PlayOffs 2019 byl ve znamení dvoufázového skákání CSI2* s výškou překážek 130 centimetrů. Skvělý výkon korunovaný českou hymnou předvedla Sára Vingrálková v sedle sedmnáctiletého hřebce Oscar Des Fontaines. Jejich vítězný čas 28,80 vteřiny v druhé fázi byl dlouhou dobu suverénně nejrychlejší. 
 
Až v závěru soutěže ohrozil českou dvojici Slovák Juraj Poláš s desetiletým valachem Diky Toy van de Castershoeve. Jezdec nakonec ztratil na českou vítězku 10 setin vteřiny a skončil druhý. 
 
Třetí příčku obsadila rakouská jezdkyně Josefina Goess-Saurau s desetiletým valachem Cassujo 2. Jejich čas se zastavil na hodnotě 29,37 vteřiny. 
 
Sára Vingrálková však nebyla jedinou českou zástupkyní na dekorování. Výborné čtvrté místo získal Jan Štětina se Zentem S, Sofie Najmanová s Lexusem 79 obsadila šestou příčku. Do elitní desítky pronikly ještě osmá Valentýna Kuková s klisnou Spotlight Z a desátá Michaela Refková s Grace Federicou. 
 
Veškeré informace o Global Champions Prague PlayOffs naleznete na webu www.pragueplayoffs.com. Vstupenky jsou k zakoupení i přímo u vstupu do O2 areny.
 
Foto Kateřina Návojová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE