reklama 11D

Přesně za dva měsíce se světové skokové špičce otevřou brány O2 areny

ikonka

Za dva měsíce startuje galashow světového parkuru Global Champions PlayOffs v Praze. Od 21. do 24. listopadu se v O2 areně představí světová špička. Vrcholy budou finále ligové soutěže pro týmy a Super Grand Prix pro nejlepší jednotlivce.
21.09.2019 15:13  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Longines Global Champions Tour a Global Champions League s ročníkem 2019 se pomalu blíží ke svému vrcholu. Od 21. do 24. listopadu proběhne v pražské O2 areně GC PlayOffs, při kterém se rozhodne o nejlepším týmu, jež vjezde z vyřazovacích bojů GCL Super Cupu. Navíc se návštěvníci mohou těšit na Super Grand Prix, která je určená pouze pro vítěze jednotlivých Velkých cen sezony 2019 a odehraje se v sobotu 23. listopadu.
 
Známe už sedmnáct účastníků, k nimž po posledním kole koncem září v New Yorku přibude osmnáctý. Pozici na startovní listině Super Grand Prix vybojovali Jullien Epaillard, Jérome Guery, Pieter Devos, Dani G. Waldman, Martin Fuchs, Daniel Deusser, Niels Bruynseels, Peder Fredricson, Ben Maher, Maikel van der Vleuten, Christian Ahlmann, Darragh Kenny, Ludger Beerbaum, Shane Sweetham, Olivier Philippaerts, Marlon Modolo Zanotelli a Jessiga Springsteen. Po skončení Velké ceny New Yorku v sobotu 28. září bude plejáda hvězd kompletní.
 
Hlavní linkou sportovního programu CSI5* budou vyřazovací boje GC Super Cupu, tedy soutěže pro týmy, jež se účastní letošní ligy. Od čtvrtka do neděle, od čtvrtfinále do finále, postupně vykrystalizuje šest celků, mezi kterými se rozhodne o vítězi. 
 
V žebříčku si po sedmnácti kolech stojí nejlépe St. Tropez Pirates. Pozice do čtvrtého místa zajišťuje týmu automatický postup do semifinále. Pražští lvi, závodící v sezoně 2019 ve složení Anna Kellnerová, Marco Kutscher, Marc Houtzager, Niels Bruynseels, Wilm Vermeir a Gerco Schröder, jsou devátí. Svou cestu skrz GC Super Cup tak zahájí už ve čtvrtečním čtvrtfinále.
 
Vedle sportovního programu zažije O2 arena také unikátní show, na kterou přijali pozvání Jérémy a Sélyne Gonzalezovi s tančícími koňmi, Lisa Röckener s ukázkami horsemanshipu či Guillaume Mauvais a jeho koně plemene Comtois.
 

Kompletní informace o GC PlayOffs jsou v tomto odkazu





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE