reklama 11D

Předvolební bilancování se Zuzanou Procházkovou

ikonka

ČJF zažije v roce 2019 konference oblastí i celostátní volby, po kterých bude jasné složení vedení na další čtyři roky. Na uplynulé volební období i plány do budoucna jsme se zeptali předsedů oblastí. Přečtěte si rozhovor s Dr. Zuzanou Procházkovou.
07.01.2019 15:14  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
V průběhu prvních čtyř měsíců roku 2019 se budou konat postupně konference všech oblastí ČJF a následně celostátní konference. Oslovili jsme předsedy všech oblastí ČJF, aby nám prozradili, jak vidí uplynulé volební období, a co chystají do budoucna…
 

Podívejte se na rozhovor s předsedou Severočeské oblasti ČJF MUDr. Zuzanou Procházkovou.

 
Co se povedlo v práci oblastního výboru, jehož jste předsedou, nejen za poslední rok, ale za celé volební období?
 
Povedlo se pracovat v týmu, i když názorové rozdíly samozřejmě byly. OV organizoval soustředění pro mládež, Oblastní stylšampionát pro pony i velké koně, proběhla oblastní mistrovství i Galavečer oblasti. Na všech těchto aktivitách se podíleli kromě členů OV velkou měrou další jednotlivci a subjekty. Povedlo se také navázat kontakt se Saskou jezdeckou federací, kde naše děti byly na soustředění.
 
Jaké projekty či plány jste si v minulosti stanovili, co se povedlo, a naopak co se nepodařilo realizovat?
 
Nedaří se nám již druhým rokem dohoda subjektů nad kalendářem oblasti. Povedlo se to, že máme výbornou sekretářku oblasti, což já osobně považuji za největší přínos.
 
S čím vstupuje váš oblastní výbor do volebního roku 2019? Plánujete, že výbor vaší oblasti bude pokračovat ve stejném složení nebo předem počítáte s personálními změnami? – Můžete event. představit již známé kandidáty do oblastního výboru?
 
Protože se jedná o konferenci volební, nerada bych hovořila o plánech, protože může být zvolen nový nebo obměněný OV, který bude mít plány jiné.
Budeme kandidovat v původním složení, a pokud budeme zvoleni, budeme se snažit pokračovat v podpoře sportu na všech úrovních a ve všech disciplínách.
 
Počítáte s tím, že členské subjekty ve vaší oblasti budete detailně v předstihu seznamovat se svým programem pro další období, nebo tzv. za sebe necháte hovořit odvedenou práci za uplynulé roky?
 
Subjekty průběžně informujeme, žádný předvolební útok neplánujeme.
 
Jak hodnotíte dosavadní spolupráci na úrovni Rady ČJF, Výkonného výboru ČJF, příp. sekretariátu ČJF?
 
Na Radě ČJF spolupráce většinou funguje, k ostatnímu se nebudu vyjadřovat.
 
Pokud budete znovu zvolen na pozici předsedy oblasti, co se bude vaše oblast snažit prosadit v rámci celostátní Konference ČJF?
 
Budeme se snažit mít šťastnou ruku u volební krabice.
 
Má již váš současný oblastní výbor své kandidáty na důležité pozice ve Výkonném výboru ČJF?
 
Zatím ne.
 
Znáte termín vaší oblastní konference? Pokud ne, kdy mohou vaše členské subjekty očekávat jeho oznámení?
 
19. 1. 2019 Jílové u Děčína - Zámek



Štítky: ČJFkonference
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE