reklama 11C

Předvánoční nákupní horečka se jezdcům nevyhla. U Kamírů se vyhrávalo

ikonka

První adventní víkend je spojený i se začátkem předvánočních nákupů. Několikatýdenní nákupní horečka se nevyhla ani jezdcům. Některé prodejny s koňským a jezdeckým sortimentem připravili akci Black Friday, v Pacově u Kamírů spojili Mikuláše i Vánoce.
30.11.2019 20:33  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Sobota 30. listopadu byla v obchodním domě Kamír, který se nachází v Pacově, ve znamená tradiční předvánoční akce Vánoce s Kamírem, na níž však nikdy nechybí ani Mikuláš, čert a anděl. 
 
Návštěvníci si mohli nakoupit ve třech patrech veškeré vybavení pro jezdce a koně, ale také psy, kočky či další zvířata – vlastně úplně vše pro farmy. To vše se zajímavými slevami, ale také s možností vyhrát některou z hodnotných cen. Za každých utracených 500 korun totiž kupující dostal lístek do tomboly. Ta se losovala v 10.30, 12.30 a 14.30 hodin a organizátoři při ní rozdali 150 hodnotných cen.
 
Rozdávaly se také stolní Jezdecké kalendáře na rok 2020. Ty by měly být k dispozici pro nakupující ve čtvrtém patře vyhrazeném pro jezdce a koně i v nadcházejících dnech, jelikož jich zástupci mediální skupiny EQUINET dovezli do Pacova čtyři stovky.
 
Jak to poslední listopadovou sobotu v Pacově u Kamírů vypadalo, na to se můžete podívat prostřednictvím připravené fotogalerie.
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE