reklama 11A

Pražští lvi mají za sebou úvodní den na Global Champions v Šanghaji

ikonka

Zahajovací soutěže Global Champions v Šanghaji se účastnili všichni tři přítomní zástupci Prague Lions: Niels Bruynseels a poprvé také obě nové posily týmu, Marco Kutscher a Marc Houtzager. Představen byl také nový mezinárodní projekt.
03.05.2019 12:42  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C

První soutěžní den mítinku Global Champions v Šanghaji byly na programu dvě soutěže kategorie CSI5*. Do obou rámcových parkurů nastoupili i členové týmu Prague Lions.
 
Do úvodní dvoufázové soutěže na výškách překážek 145/150 cm nastoupil německý Marco Kutscher v sedle koně Chades Of Blue a dokončil ji v obou fázích bezchybně na konečném 17. místě z celkově 57 startujících dvojic. Další z Pražských lvů - nizozemský reprezentant Marc Houtzager - odstartoval hned se dvěma koňmi. V sedle Sterrehof's Calimero (26.) a Sterrehof's Edinus (54.). Niels Bruynseels sedlal valacha Delux van T & L (33.), s nímž po chybě v druhé fázi již nepokračoval, a klisnu Holsteins Matina (44.).
 
V následující soutěži do 155 cm se do rozeskakování probojovalo celkem devět bezchybných dvojic, bohužel mezi nimi nebyl ani jeden ze zástupců týmu Prague Lions. Marco Kutscher v sedle Casallvana dokončil základní kolo s jednou chybou celkově devatenáctý, Marc Houtzager a Sterrehof's Edinus inkasovali krom dvou chyb na překážkách rovněž trestný bod za čas. Vítězství v této soutěži získal Pieter Devos v sedle desetileté klisny Jade v. Bisschop.
 
Organizátoři závodů první den mítinku představili zcela nový projekt připravovaného mezinárodního sportovního centra Shanghai Juss International Center, kde by se v budoucnu měly konat parkurové závody.
 

Kompletní výsledky, ale také videa a další informace najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto Stefano Grasso/LGCT




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE