Prague Lions při páteční GCL v Hamburku bezchybní. Vedou Berlin Eagles

ikonka

Skvělé výkony předvedli během pátečního kola Global Champions League v Hamburku členové týmu Prague Lions – Leopold van Asten a Jur Vrieling. Oba dokončili parkur s výškou překážek 155 centimetrů bez penalizace.
27.08.2021 20:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB


 
S nulou na bodovém kontě se podařilo v pátek 27. srpna dokončit úvodní část Global Champions League v německém Hamburku čtyřem týmům. Vedení se ujali Berlin Eagles zastoupení Ludgerem Beerbaumem s Milou a Philipp Weishaupt s Cobym, a to díky součtu časů 147,24. 
 
O něco pomalejší byli Valkenwaard United, Paris Panthers, ale také Prague Lions. V jejich dresu startovali tentokrát Leopold van Asten s VDL Groep Hutch a Jur Vrieling na Chabadovi de l´Esques. Jejich společný čas byl 158,02 sekundy a do sobotního vrcholu této soutěže budou proto nastupovat ze čtvrté pozice.
 
Jednu chybu v pátek zaznamenali Monaco Aces, Cascais Charms, London Knights a St. Tropez Pirates. Zástupci Scandinavian Vikings a Hamburg Giants k ní ještě připočetli jeden trestný bod za překročení časového limitu. V obou případech jej zapisovala dvojice, která na parkuru nechybovala. 
 
Druhé kolo soutěže GCL odstartuje v sobotu od 10:10 hodin, ve 13:55 se pak pozornost divácká upne na Longines Global Champions Tour Grand Prix Hamburku. Podrobnosti o programu najdete na webu www.gcglobalchampions.com.
 
Foto: Global Champions League
Zdroj: tisková informace Global Champions League