reklama 11D

Prague Lions nastoupí do čtvrtfinále SC jako osmí

ikonka

Domácí družstvo Prague Lions má vylosované startovní pořadí pro čtvrteční čtvrtfinále Super Cupu startovní pořadí číslo 8! Ze čtveřice jezdců manažerka týmu Jessica Kürten dala důvěru Nielsovi Bruynseelsovi, Anně Kellnerové a Pederovi Fredricsonovi.
12.12.2018 21:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Nejprve odstartuje Niels Bruynseels s dvanáctiletou klisnou Gancia de Muze. Po něm nastoupí Anna Kellnerová s desetiletým valachem Silverstonem G a trojici uzavře Peder Fredricson s desetiletým Hanssonem WL.
 
Pořadí týmů je následující: New York Empire, Cannes Stars, Paris Panthers, Monaco Aces, Doha Fursan Qatar, Berlin Eagles, Madrid in Motion, Prague Lions, St Tropez Pirates, Scandinavian Vikings, Montreal Diamonds a Shanghai Swans.
 
Čtvrtfinále Super Cupu začíná ve čtvrtek 13. prosince od 21.00 hodin. Nenechte si však ujít předchozí program! Detailní informace o něm najdete POD TÍMTO ODKAZEM!
 
Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Stále jsou volná místa na všechny čtyři dny, a to od 490 Kč. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Více o sérii Global Champions najdete na webu www.gcglobalchampions.com, kde je možné také sledovat ŽIVÝ ON-LINE PŘENOS!
 
Foto: Luděk Šipla/Prague PlayOffs 2018



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE