reklama 11A

Prague Lions jsou v polovině GCL v Cascais pátí. Vedou Monaco Aces

ikonka

Deváté závody Global Champions 2019 hostí portugalské letovisko Cascais. Ve čtvrtek 20. června se tam odehrálo první kolo týmové soutěže. Pražští lvi zahájili nadějně, před rozhodující částí jsou na páté příčce. V čele jsou členové týmu Monaco Aces.
21.06.2019 07:45  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Za družstvo Prague Lions nastoupili ve čtvrtek 20. června k prvnímu kolu Global Champions League v Cascais belgičtí jezdci Niels Bruynseels a Wilm Vermeir. Bruynseels potvrdil svou aktuální formu. V sedle hřebce Utamara D Ecaussines předvedl další ze skvělých výkonů posledních týdnů, když dojel do cíle s nulou. Jeho krajan Vermeir s valachem Iq van het Steentje rovněž nechyboval, inkasoval však jeden trestný bod za překročení stanoveného času. Výsledek v součtu stačí na průběžnou pátou příčku.
 
Čtyři týmy překonaly úvodní parkur s překážkami do 155 centimetrů bez penalizace. Nejlepší součet časů měli zástupci Monaco Aces. Francouz Julien Epaillard sedlal ryzáka Virtuose Champeix. Zkušená americká reprezentantka Laura Kraut zajela čisté kolo s koněm Curious George.
 
Pouze o půl sekundy pomalejší byli jezdci Valkenswaard United Marcus Ehning a Bertram Allen a drží druhou příčku. Nulu dovezli také Darragh Kenny a Gregory Wathelet v barvách Paris Panthers. Ti jsou průběžně třetí. Na čtvrtém místě jsou bezchybní London Knights, které reprezentovali Martin Fuchs a Ben Maher.
 
Rozhodující jízdy v rámci Global Champions League jsou na programu v sobotu 22. června. Druhé kolo začne v 19.00 hodin středoevropského času. Další z vrcholů Grand Prix Cascais odstartuje rovněž v sobotu večer od 22.30 hodin. Podrobnosti najdete na webu www.gcglobalchampions.com.
 
V letošní sezoně se uskuteční dohromady dvacet mítinků Global Champions a poslední z nich opět proběhne v Praze. Galashow světového parkuru Prague PlayOffs se uskuteční v libeňské O2 areně od 21. do 24. listopadu. Informace o předprodeji vstupenek najdete na adrese www.pragueplayoffs.com




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE