reklama 11A

Poslední letošní mistrovské medaile si v Brně rozdali paravoltižéři

ikonka

V areálu Veterinární univerzity v Brně se ve dnech 5. až 6. října konal poslední republikový šampionát v rámci České jezdecké federace. V kategoriích jednotlivců, dvojic i skupin se během prvního říjnového víkendu utkali čeští paravoltižéři.
06.10.2019 22:06  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

Poslední letošní mistrovství republiky v rámci České jezdecké federace hostilo Brno a jednalo se o šampionát v paravoltiži. Padesátka jednotlivců byla rozdělena dle zdravotního omezení do sedmi kategorií.
 
V kategorii TP1 se nejlépe předvedl Sebastián Lodin s výslednou známkou 7,25, v TP2 pak Pavla Tetaurovná hodnocená známkou 6,65. Petra Maláková ovládla díky hodnocení 7,22 kategorii MP1, v MP2 zazářila Daniela Widerová se známkou 7,06.  V kategorii LPT získala nejvyšší hodnocení 7,84 Eliška Čejková, v LPP Hana Šimečková s výsledkem 7,74. V nejpočetnější kategorii ZO pak získala Tereza Chmelařová absolutně nejvyšší známku tohoto šampionátu a to 8,16.
 
Nejlépe hodnocenou dvojicí byli Veronika Písaříková a Štěpán Švarc reprezentující oddíl TJ Orion Praha, zatímco nejlepší skupinovou sestavu předvedli reprezentanti Jezdeckého klubu Fany Hostěnice.
 
Kompletní výsledky budou zveřejněny na TOMTO ODKAZU.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE