reklama 11C

Pokornému, Opravilové, Příhodovi i Příhodové se dařilo ve Strzegomi

ikonka

V závěru června hostil českými reprezentanty oblíbený polský areál Strzegom Horse Trials čtyřhvězdové závody ve všestrannosti. Náročnou třídenní zkouškou na mezinárodní úrovni úspěšně prošli Češi Opravilová, Pokorný, Příhoda, Příhodová a další.
01.07.2019 07:07  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Předprázdninové dění uzavřely v polském jezdeckém parku Strzegom Horse Trials čtyřhvězdové mezinárodní závody ve všestrannosti, jichž se účastnila také početná česká ekipa a řadě jezdcům se podařilo náročnou zkouškou projít zdárně až do konce.
 
Na úrovni CCI4*-L se dařilo Robertu Pokornému na koni Floor a Elišce Opravilové s Dunkasem, dokončili na dvanáctém, respektive třináctém místě z celkem z třiadvaceti účastníků. Zvítězil japonský reprezentant Yoshiaki Oiwa a Bart L JRA.
 
Soutěž CCI3*-S absolvovalo více než šest desítek jezdeckých dvojic. V českých barvách se ji podařilo dokončit nejlépe Veronice Příhodové v sedle koně Expresso-EV na dekorovaném desátém místě, nicméně všechny tři části zvládli také Pavel Březina a Petr Lacina.
 
Velmi početná byla soutěž CCI2*-S, kde startovalo pětaosmdesát koní. Velmi dobře se v ní předvedl Miloslav Příhoda a Eldorado. V tomto rozsáhlém startovním poli se mu podařilo zajet jako devatenáctý nejlepší.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv pořadatele




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE